​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Badeværelsesspejl og andre typer spejle på Fyn

Fyns Glarmester i Odense og Faaborg producerer spejle til alle på Fyn, som ønsker glarmesteropgaver udført med vores ekspertise. Vi kan for eksempel levere et badeværelsesspejl.


Alt i spejle som blandt andet et badeværelsesspejl

Vi kan levere alle spejle, hvad enten der er tale om et badeværelsesspejl eller et spejl til fitnesslokalet. Vi kan også levere spejle med LED-lys eller med højglanskanter i alle regnbuens farver, ligesom vi kan levere spejle til rammer eller med facetslibning. Vi har i det hele taget erfaring med alt fra det traditionelle badeværelsesspejle til de meget komplicerede spejlløsninger.


Vi leverer således spejlet efter dine ønsker og behov, hvor du selv bestemmer bredden og farven. Og vi er lagerførende med spejle helt op til 3210 x 2250 med mere.


Flotte spejle til kosmetik

Vi tilbyder også flotte kosmetikspejle med indbygget forstørrelsesspejl. Det vil sige, at du slipper for, at kosmetikspejlet sidder uden på selve spejlet som før i tiden.


Du får med andre ord et rigtig smukt kosmetikspejl med en helt glat og lækker front. Og de har mange forskellige forstørrelsesgrader. De kan også bruges i forbindelse med et badeværelsesspejl.

Vi lægger altid vægt på høj kvalitet og god service til fornuftige priser, og derfor går du aldrig galt i byen, når du lader os stå for dine spejle. Hos Fyns Glarmester har vi over 30 års erfaring med levering af spejle, hvorfor du ikke skal tøve med at få et gratis tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på spejle i dag

Vi kan levere til selvmontage, eller vi kan stå for alt fra opmåling til endelig afpudsning. Kontakt os på telefon 66 16 58 44 eller e-mail: post@fynsglarmester.dk for at få flere oplysninger om for eksempel et nyt badeværelsesspejl. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine spejle i dag!

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend