​Solfilm & Folier

Vi montere alle former for solfilm, sikringsfilm og farvede folier.

Vi forhandler mange kendte kvalitets mærker såsom  Johnson, Hexis med flere… Dette brede udvalg giver os den bedste mulighed for at tilbyde den mest optimale løsning. Solfilm nedsætter solens generende stråler og varme, så indeklima og lysforhold bliver mere tålelige. Disse findes også til montage på energiruder.

Hvis du har problemer med at dine varer eller møbler falmer, kan vi montere UV-beskyttelses film som er helt klar. Kunderne kan stadigvæk se din udstilling og dine varer bevarer sine klare farver.

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm er meget brugt til splintsikring, både i fødevarer industrien og i diverse virksomheder som sikring mod indbrud. Sikkerhedsfilm findes i flere kvaliteter, lige fra simpel splintsikring til meget kraftig folie som er meget svær at gennembryde. Fælles for alle folierne er at de er klare og nedsætter samtidig uv-strålingen kraftigt.

Matte folier og folier med mønster giver et eksklusivt udtryk og forhindre utilsigtet indkik. Vi har flere forskellige mønstre og frostede folier på lager.

​Gratis opmåling og tilbud på solfilm og sikkerhedsfilm

Husk vi tilbyder gratis opmåling og tilbud på solfilm og sikerhedsfilm. Du kan altid ringe til os på telefon 66 16 58 44, for at høre mere og vores tilbud og gratis opmåling.

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

Vi dækker hele Fyn

​Ring nu på

  66 16 58 ​44​​

FYNS GLARMESTER ApS

SØREN ERIKSENS VEJ 15

5270 ODENSE N

CVR: 29633754

TLF. 66 16 58 44

POST@FYNSGLARMESTER.DK

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fyns glarmester ApS

Søren Eriksens Vej 15

5270 Odense N

CVR: 29633754

Tlf.: 66 16 58 44

E-mail: post@fynsglarmester.dk