​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

​Solfilm & Folier

Fyns Glarmester montere alle former for solfilm, sikringsfilm og farvede folier i Odense, Faaborg og resten af Fyn.

Vi forhandler kendte kvalitets mærker såsom Llumar og 3M … Dette brede udvalg giver os den bedste mulighed for at tilbyde den mest optimale løsning. Solfilm nedsætter solens generende stråler og varme, så indeklima og lysforhold bliver mere tålelige. Disse findes også til montage på energiruder.

Hvis du har problemer med at dine varer eller møbler falmer, kan vi montere UV-beskyttelses film som er helt klar. Kunderne kan stadigvæk se din udstilling og dine varer bevarer sine klare farver.

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm er meget brugt til splintsikring, både i fødevarer industrien og i diverse virksomheder som sikring mod indbrud. Sikkerhedsfilm findes i flere kvaliteter, lige fra simpel splintsikring til meget kraftig folie som er meget svær at gennembryde. Fælles for alle folierne er at de er klare og nedsætter samtidig uv-strålingen kraftigt.

Matte folier og folier med mønster giver et eksklusivt udtryk og forhindre utilsigtet indkik. Vi har flere forskellige mønstre og frostede folier på lager.

​Gratis opmåling og tilbud på solfilm og sikkerhedsfilm

Husk vi tilbyder gratis opmåling og tilbud på solfilm og sikerhedsfilm. Du kan altid ringe til os på telefon 66 16 58 44, eller e-mail: post@fynsglarmester.dk for at høre mere og vores tilbud og gratis opmåling.

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend