​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Interiørglas

Fyns Glarmester laver mange forskellig - farvede glas, til bag-plader i køkkener. i stedet for klinker giver det dit køkken et moderne og eksklusivt udseende, og det er samtidig meget let at holde rent. Glasset kan laves med huller til stikkontakter og kan fremstilles i alle regnbuens farver.

Kunne du tænke dig en sort glastavle til at skrive aftenens menu på ? Vi laver tavler i alle størrelser, så dit køkken kan fremstå som en finere fransk restaurant. Tavlerne kan også fås i magnetavler i alle farver og størrelser.

Vi fremstiller selv badeværelsespejle i alle størrelser og faconer, det er vigtigt at du får det rigtige spejl, som giver dit badeværelse den sidste finish. Et flot spejl sammen med en speciel fremstillet brusekabine af hærdet sikkerhedsglas får dit badeværelse til at fremstå super flot. Vi måler gerne op og kommer med gode råd til den perfekte løsning, vi har stor erfaring i flotte bruseløsninger.

Vi laver alt i uv limede glasmontre og pålimede glashylder. Uv limning giver en perfekt usynlig samling, som er totalt glasklar og ekstrem stærk

Du kan altid ringe til os på telefon 66 16 58 44, eller e-mail: post@fynsglarmester.dk for at høre mere og vores tilbud og gratis opmåling.

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend