Interiørglas

Vi laver mange forskellig - farvede glas, til bag-plader i køkkener. i stedet for klinker giver det dit køkken et moderne og eksklusivt udseende, og det er samtidig meget let at holde rent. Glasset kan laves med huller til stikkontakter og kan fremstilles i alle regnbuens farver.

Kunne du tænke dig en sort glastavle til at skrive aftenens menu på ? Vi laver tavler i alle størrelser, så dit køkken kan fremstå som en finere fransk restaurant. Tavlerne kan også fås i magnetavler i alle farver og størrelser.

Vi fremstiller selv badeværelsespejle i alle størrelser og faconer, det er vigtigt at du får det rigtige spejl, som giver dit badeværelse den sidste finish. Et flot spejl sammen med en speciel fremstillet brusekabine af hærdet sikkerhedsglas får dit badeværelse til at fremstå super flot. Vi måler gerne op og kommer med gode råd til den perfekte løsning, vi har stor erfaring i flotte bruseløsninger.

Vi laver alt i uv limede glasmontre og pålimede glashylder. Uv limning giver en perfekt usynlig samling, som er totalt glasklar og ekstrem stærk

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

Vi dækker hele Fyn

​Ring nu på

  66 16 58 ​44​​

FYNS GLARMESTER ApS

SØREN ERIKSENS VEJ 15

5270 ODENSE N

CVR: 29633754

TLF. 66 16 58 44

POST@FYNSGLARMESTER.DK

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fyns glarmester ApS

Søren Eriksens Vej 15

5270 Odense N

CVR: 29633754

Tlf.: 66 16 58 44

E-mail: post@fynsglarmester.dk