Energiruder fra Fyns Glarmester i Odense

Energiruder er en typisk løsning til moderne boliger, men også til boligejere, der gerne vil have en lavere varmeregning. Energiruder isolerer din bolig optimalt, så varmeudslippet minimeres. Udover en lavere varmeregning betyder det et bedre indeklima og et bedre helbred. 


Den bedste løsning inden for energiruder

Der findes flere forskellige typer, der isolerer på hver deres måde. Du kan for eksempel få varmedæmpende glas og energiruder med varme kanter, der giver mindre dug.

Skal du have en kattelem i dit hus, er det oplagt at lave en ny rude med hul til kattelem. Det kan gøres uden at skade dine døre og vinduer, så de altid kan reetableres uden skader.  se eksempler på ruder med kattelem i galleriet


Fyns Glarmester på Fyn kan vejlede og rådgive dig, så du får præcis den løsning, som passer bedst til dine behov og ønsker samt matcher dit budget. Du kan få nye ruder i hele huset på en gang, eller vi kan tage stuen i første omgang.

Vi forhandler kun danske kvalitetsruder med fem års garanti, ligesom vi er tilknyttet Byg Garanti-ordningen. Dermed er du sikret, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler i materialet eller arbejdet med dine ruder.


Udover levering af energiruder tager vi gerne entreprisen

Du bestemmer selv, om du vil gøre alt arbejdet selv, eller om vi skal stå for hele projektet, men naturligvis i grundig dialog med dig undervejs. Alternativt kan vi blot stå for monteringen, mens du står for at fjerne de gamle vinduer.

Lad os tage en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine energiruder. Kontakt Fyns Glarmester Steffen Kragh ApS i Odense på 66 16 58 44 eller skriv på post@fynsglarmester.dk for yderligere information.

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

Vi dækker hele Fyn

​Ring nu på

  66 16 58 ​44​​

FYNS GLARMESTER ApS

SØREN ERIKSENS VEJ 15

5270 ODENSE N

CVR: 29633754

TLF. 66 16 58 44

POST@FYNSGLARMESTER.DK

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fyns glarmester ApS

Søren Eriksens Vej 15

5270 Odense N

CVR: 29633754

Tlf.: 66 16 58 44

E-mail: post@fynsglarmester.dk