​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Energiruder fra Fyns Glarmester i Odense

Energiruder er en typisk løsning til moderne boliger, men også til boligejere, der gerne vil have en lavere varmeregning. Energiruder isolerer din bolig optimalt, så varmeudslippet minimeres. Udover en lavere varmeregning betyder det et bedre indeklima og et bedre helbred. 


Den bedste løsning inden for energiruder

Der findes flere forskellige typer, der isolerer på hver deres måde. Du kan for eksempel få varmedæmpende glas og energiruder med varme kanter, der giver mindre dug.

Skal du have en kattelem i dit hus, er det oplagt at lave en ny rude eller isoleret fyldning med hul til kattelem. Det kan gøres uden at skade dine døre og vinduer, så de altid kan reetableres uden skader.  se eksempler på ruder med kattelem i galleriet


Fyns Glarmester på Fyn kan vejlede og rådgive dig om energiruder, så du får præcis den løsning, som passer bedst til dine behov og ønsker samt matcher dit budget. Du kan få nye ruder i hele huset på en gang, eller vi kan tage stuen i første omgang.

Vi forhandler kun danske kvalitetsruder med fem års garanti, ligesom vi er tilknyttet Byg Garanti-ordningen. Dermed er du sikret, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler i materialet eller arbejdet med dine energiruder.


Udover levering af energiruder tager vi gerne entreprisen

Du bestemmer selv, om du vil gøre alt arbejdet selv, eller om vi skal stå for hele projektet, men naturligvis i grundig dialog med dig undervejs. Alternativt kan vi blot stå for monteringen, mens du står for at fjerne de gamle vinduer.

Lad os tage en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine energiruder. Kontakt Fyns Glarmester Steffen Kragh ApS i Odense og Faaborg på 66 16 58 44 eller skriv på post@fynsglarmester.dk for yderligere information. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine energiruder!

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend