​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Glasværn, gelænderglas og glasafskærmning i Odense og resten af Fyn

Fyns Glarmester i Odense og Faaborg fremstiller glasværn, gelændere og forskellige former for afskærmninger. Glas og smalle metalprofiler giver altid et let og elegant udtryk. Men vi kan også lave en mere markant, men stadig stilfuld løsning i træ og glas til dit glasværn.


Kun fantasien begrænser mulighederne med glasværn

Vi har lavet flere altaner i forskellige faconer, glasværn og glasafskærmninger i børnehaver samt elegante vindfang i glas og med klemmebeslag. Det er næsten kun fantasien, som begrænser dig i, hvad du kan benytte glasafskærmninger til.

Alle former for glasværn har den fordel, at de skaber en følelse af rummelighed, men samtidig kan de være mere sikre end et traditionelt gelænder, fordi der ikke kan fald ting igennem gelænderet. Samtidig vil en trappe i et rum bliver langt mindre markant, end den kan blive med et traditionelt gelænder.


Kvalitet i vores glasværn er nøgleord

Vi lægger vægt på glasværn og glasafskærmninger i høj kvalitet samt god service til fornuftige priser, og derfor er det et godt valg, hvis du lader os stå for dit glasarbejde. Fyns Glarmester har over 30 års erfaring inden for glas, men som en ekstra sikkerhed for dig er vi tilknyttet Byg Garanti.

Tag gerne en snak med os tidligt i overvejelsesfasen, så vi kan drøfte, hvilken type glasværn eller glasafskærmninger du ønsker og har behov for. Ring til Fyns Glarmester Steffen Kragh ApS på Fyn på telefon 66 16 58 44, eller skriv til post@fynsglarmester.dk, for at få et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne og giver et tilbud på dit glasværn!

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend