​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Brusekabiner renovering

Hos Fyns Glarmester har vi rigtig stor erfaring med brusekabiner på Fyn. Vi fremstiller individuelt designede bruseløsninger på specialmål. Du kan derfor få en brusekabine, som er skræddersyet til dit badeværelse.

Leverering alle typer brusekabiner

Uanset hvilken type brusekabine på Fyn, du har behov for, er vi leveringsdygtige. Vi har været over 30 år i faget, og det har givet os en helt særlig knowhow inden for brusekabiner.

Vi tilbyder brusekabiner på Fyn i mange forskellige typer glas – både de nye, smarte og de mere klassiske typer. Skal det være eksklusivt, satineret/mat eller diamantglas, som er mere klart i farven end almindeligt glas?

En uforpligtende snak

Hos Fyns Glarmester kan vi tilbyde kompetent rådgivning inden for brusekabiner på Fyn, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig og dit badeværelse. Vi kommer gerne forbi din bopæl til en uforpligtende snak om dit kommende brusekabineprojekt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 16 58 44 for yderligere information. Du kan også fange os på vores mail post@fynsglarmester.dk.

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt