​Miljøvenlig genbrug af glas

glarmester

​Medlem af Byg Garanti

ethics - copy

​Konkurrencedygtige priser

piggybank

Brusekabine renovering i Odense på Fyn

Hos Fyns Glarmester har vi rigtig stor erfaring med brusekabiner på Fyn. Vi fremstiller individuelt designede bruseløsninger på specialmål. Du kan derfor få en brusekabine, som er skræddersyet til dit badeværelse.

Leverering alle typer brusekabine

Uanset hvilken type brusekabine på Fyn, du har behov for, er vi leveringsdygtige. Vi har været over 30 år i faget, og det har givet os en helt særlig knowhow inden for brusekabiner.

Vi tilbyder brusekabine på Fyn i mange forskellige typer glas – både de nye, smarte og de mere klassiske typer. Skal det være eksklusivt, satineret/mat eller diamantglas, som er mere klart i farven end almindeligt glas?

Interesseret i en uforpligtende snak om din brusekabine?

Hos Fyns Glarmester kan vi tilbyde kompetent rådgivning inden for brusekabine på Fyn, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig og dit badeværelse. Vi kommer gerne forbi din bopæl til en uforpligtende snak om dit kommende brusekabineprojekt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 16 58 44 for yderligere information. Du kan også fange os på vores mail post@fynsglarmester.dk. Vi har mange glade kunder fra Odense, Faaborg og resten af Fyn så tøv ikke med at kontakte os for et gratis tilbud på dit projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din brusekabine!

30 års erfaring, i alt fra udskiftning af døre og vinduer til butiksruder, energiruder og spejle.

​ER DU INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en besked og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Fik isat kæmpe vindue i dag. Flot, professionelt og hurtigt arbejde"

Camilla

"Professionel tilgang til opgaven. Alle de ansatte er virkelig venlige og rigtig gode til deres arbejde. Kan klar anbefales"

Martin

"God og Hurtig Service til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Fyns Glarmester" 

Lars

"Super professionelle"

Svend